Ива Николова от Пик някакси успя да изкара от равновесие

...
Ива Николова от Пик някакси успя да изкара от равновесие
Коментари Харесай

Ива Николова от Пик притисна Кирил Петков и той й закри камерата

Ива Николова от Пик някакси съумя да изкара от равновесие премиера Кирил Петков, който сякаш на шега й закри камерата с ръка.

Пик окачестви случая като " Екшън ".

Ето какво написа изданието на Недялко Недялков без редакция: 

" Нажежени пристрастености, остри въпроси, потупване по рамото и закриване на обектива на ПИК TV белязаха днешното посещаване на премиера на България Кирил Петков в Народното събрание. Министър-председателят дойде в Народното събрание за тържествената клетва на президента Румен Радев, а на излизане от пленарна зала беше причакан от публицистите.

И в случай че Петков си мислеше, че изявлението му пред медиите ще бъде като вчерашното в Северна Македония, то се оказа, че си е направил неверни сметки, тъй като водещата на ПИК TV Ива Николова още през цялото време стартира да му задава неудобни въпроси.

Журналистката първо попита за изявлението на премиера за фашизма, с което породи доста разнопосочни мнения, а след това продължи с въпроси за комисията по история и Сотир Цацаров.

В един миг министър председателят беше толкоз обезпокоен, че първосигнално съобщи: " Стига, не може единствено вашите въпроси ".



След края на изявлението на Петков пред медиите, водещата на ПИК TV Ива Николова отиде при премиера за спомагателни уточнения, когато той я потупа по рамото, а при типа на оператора на ПИК TV закри обектива на камерата ни.

Агенция ПИК се надява, че въпреки и неуместна за властта, Кирил Петков и екипът му ще се въздържат по-нататък от сходни опити за заглушаване на медията ни. "



Видео може да видите тук 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР