ИТН носи безвремието на Беров и на НДСВ! Т.е. мутри,

...
ИТН носи безвремието на Беров и на НДСВ! Т.е. мутри,
Коментари Харесай

Татяна Кристи: ИТН е задкулисие, поредният мутренски проект

" Има Такъв Народ носи безвремието на Беров и на Национална движение „Симеон Втори"! Т.е. мутри, които няма са спрат да крадат ". Това написа във Facebook профила си журналистът и пиар специалист Татяна Кристи по адрес на партията на Слави Трифонов.

" Има Такъв Народ е задкулисие и тотална замяна! Има Такъв Народ не са реформатори, те са следващият мутренски план, който отсрочва българското възобновление! ", написа още Кристи.

" Нови избори! Маските паднаха! ", добавя тя.

" Очаквам една доста тъпа пасмина на държавно управление на Има Такъв Народ. Защо? Ами тъй като до този миг се държат като скришен клан на мутри. Тошко очевидно не желае да дава отговор на въпроси във връзка държавно управление и кой по дяволите ще е в него, и най- към този момент ЗАЩО?!! Защо се криете? Защо ги криете номинациите? Вие азиатска република ли ще вършиме? Защо си мислите, че не дължите отговори? Защо си мислите, че това ще го поносим - ние свободните жители? А да, къде по дяволите е шефът ви, за който гласоподава изтрещелият народ? ", гласи различен пост на Татяна Кристи.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР