Италия остава епицентърът на пандемията от новия коронавирус в Европа,

...
Италия остава епицентърът на пандемията от новия коронавирус в Европа,
Коментари Харесай

Излиза ли Италия от ада на COVID-19?

 Италия остава епицентърът на пандемията от новия ковид в Европа, само че за втори следващ ден стастистиката от там сочи стесняване на мащабите на COVID-19. 

За последните 24 часа са регистрирани нови 602 жертви, като с това общият им брой към този момент е 6078 души, оповестяват международните организации.

Общият брой на инфектираните е повишен до 63 928 от 59 138 души доскоро. Това е нарастване с 4 790 души, или в относителни цифри с 8,1 %, само че понижава, спрямо предходните дни като брой позитивни проби. 

Все отново има и някаква искрица вяра в тежкото състояние на Апенините - броят на жертвите спада за втори следващ ден, откакто през вчерашния ден бяха регистрирани 651 жертви за денонощие. 

Също по този начин растежът на новите инфекции се забавя още веднъж - от 9 % през вчерашния ден до 8,1 на 100 през днешния ден. 

Испания и Съединени американски щати в този момент се оформят като нови епидемиологични центрове в света, откакто страни като Индия и Индонезия започнаха крути ограничения за карантина и изолираност. 

Във Франция ситуацията също е сериозно със 180 нови жертви през днешния ден и общо близо 20 000 инфектирани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР