Италия и Полша завършиха 1:1 в първия мач на двата

...
Италия и Полша завършиха 1:1 в първия мач на двата
Коментари Харесай

Спорна дузпа спаси Италия от загуба срещу Полша

Италия и Полша приключиха 1:1 в първия мач на двата отбора от новия шампионат на УЕФА Лига на нациите. Срещата бе формален дебют за Роберто Манчини отпред на " Скуадрата " и самобитно ново начало за отбора откакто не съумя да се класира за международното състезание в Русия.

Срещу Полша - тим, който отпадна в групите на Мондиала, италианците не впечатлиха, а противоречива дузпа в края на срещата на " Ренато Дал’Ара " в Болоня донесе триумфа им.

И до момента в който домакините заложиха на млад състав, поляците се придържаха към играчи, които са привикнали с ситуацията в Италия. Цели 8 представители на Серия " А " започнаха като титуляри.

Снимка: Reuters

Пьотр Зелински от " Наполи " откри резултата в края на първата част, откакто Жоржиньо загуби топката в личното си наказателно поле. Роберт Левандовски се ориентира бързо и центрира комфортно на своя съотечественик.

Играчът на " Челси " обаче се реваншира 20 минути преди края, откакто означи дузпа. Киеза се строполи в наказателното поле, а съдията уточни бялата точка. След подробен обзор стана ясно, че Куба Блашчиковски първо е играл с топката.

Снимка: Reuters

Крайният резултат остана 1:1, а двата отбора си поделиха по 1 точка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР