Италианският Ювентус планира да предложи оферта за един нападател измежду

...
Италианският Ювентус планира да предложи оферта за един нападател измежду
Коментари Харесай

Ювентус се оглежда за нов нападател

Италианският Ювентус възнамерява да предложи оферта за един нападател всред Габриел Жезус, Тимо Вернер и Мауро Икарди, като за задачата ще би трябвало да се размени Гонсало Игуаин. Торинското издание Tuttosport спекулира, че италианският първенец се оглежда в стрелец под 30-годишна възраст, като точно Икарди, Вернер и Жезус са считани за реалистични цели, които да заменят 32-годишния Игуаин.

Аржентинецът е с изтичащ договор с „ бианконерите” през 2021-а година. Ювентус опита да продаде нападателя през последното лято, само че Пипита отхвърли, откакто пожела да работи още веднъж с Маурицио Сари. През зимата Юве бе спряган за трансфер с Ерлинг Халанд, само че норвежецът реши да премине в Борусия Дортмунд от Ред Бул Залцбург. Ювентус също по този начин се твърди, че желае да вземе Икарди в последните години, като се счита, че бордът ще направи нов опит за договаряния с играча.

Нападателят на Ман Сити Габриел Жезус също е спряган за трансфер на „ Алианц Стейдиъм”, откакто е отчаян, че не играе задоволително постоянно за „ гражданите” и се чака да напусне „ Етихад” през лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР