Италианският шампион Ювентус обяви партньоство с компанията за стрийминг на

...
Италианският шампион Ювентус обяви партньоство с компанията за стрийминг на
Коментари Харесай

Netflix ще направи документална поредица за "Ювентус"

Италианският първенец " Ювентус " разгласи партньоство с компанията за стрийминг на видео Netflix. Сделката сред двете страни ще включва снимането на документална поредност за представянето на тима през сезон 2017-18.

" Бианконерите " са първия футболен тим, който става част от портфолиото на Netflix, а калифорнийската компания ще има безграничен достъп до футболистите и треньори по време на сезона, в мачовете и тренировките. Планът е Netflix да направи поредност от четири серии по един час, които да бъдат излъчени през 2018 година

" За нас е мотив за горделивост, че " Ювентус " е първият футболен клуб, който е сътрудник на Netflix ", сподели Федерико Паломба, основен шеф по приходите в " Ювентус ". " Сътрудничеството от този вид удостоверява нашата пристрастеност към нововъведенията. По този метод сме решени да достигнем до почитателите по целия свят и милионите консуматори на Netflix, които с помощта на тези документални филми могат да се срещнат с " Ювентус " от всеки ъгъл ".

Ерик Бармак, вицепрезидент на Netflix, добави: " Netflix е дом на буйно разказаните истории, а във футбола няма по-страстни почитатели от тези на " Ювентус ". Ние сме разчувствани да имаме неповторим, извънреден достъп до един от най-важните тимове в света ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР