Италианският мениджър Антонио Конте заяви, че се чувства добре в

...
Италианският мениджър Антонио Конте заяви, че се чувства добре в
Коментари Харесай

Конте: Щастлив съм в Тотнъм и искам да остана

Италианският управител Антонио Конте съобщи, че се усеща добре в Тотнъм и желае да продължи работата си в британския футболен клуб.

Лондончани бяха освиркани от почитателите си след домакинската загуба с 0:2 от Астън Вила на 1 януари, а след единствено две победи в последните си шест мача в Премиър лийг отборът към този момент е пети в класирането.

" Щастлив съм в Тотнъм и желая да остана. Чувствам се задоволен от работата си тук. Опитваме се да изградим една солидна основа. Това е първата ни задача и го дублирам от много време, само че очевидно оставам неразбираем. Искам да продължа да работя, тъй като Тотнъм е съвременен клуб, а аз имам отлични взаимоотношения с играчите и с управлението ", разяснява италианският познавач.

" Изцяло съм предан на Тотнъм. Клубната администрация одобри моя план, който в този момент развиваме. По време на този развой могат да се случат хиляди неща. Ръководството може да ме уволни, може да реши да поеме в друга посока с друга визия. Но моето предпочитание е да остана допустимо най-дълго ", сподели още Конте.   

Според Антонио Конте Тотнъм се нуждае от най-хубавото от Хари Кейн, Хюн-Мин Сон и Уго Лорис, с цел да успее през този сезон. " Сон сигурно се бори да откри най-хубавата си форма и след травмата, която получи против Марсилия, има усложнения. Също по този начин на международното състезание не вкара гол, само че приказваме за състезател, който в случай че го сложим на разискване, ще имаме проблеми, тъй като Сони и Кейн са двамата най-важни играчи, дружно с Лорис. Ако се съмняваме в тях, ще имаме проблеми ", сподели наставникът на " шпорите ". 

Италианският управител приказва и за контузените в тима. " Относно Родриго Бентанкур, той стартира да работи, към момента не е подготвен, само че се надяваме да се върне за идващия мач от Висшата лига. За Ричарлисон би трябвало да забележим и проверим обстановката и сигурно в бъдеще ще му бъде изработен още един ядрено-магнитен резонанс, с цел да разберем доста добре ситуацията му. Кулушевски не е със сериозна травма, само че знаете, че би трябвало да го следим ден за ден и на следващия ден и тогава ще вземем най-хубавото решение. Не знам дали той ще може да се изправи против Палас ", приключи Конте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР