Италианският хандбален отбор Дженеа Ландзара съобщи на официалния си сайт,

...
Италианският хандбален отбор Дженеа Ландзара съобщи на официалния си сайт,
Коментари Харесай

Българският национал по хандбал Росен Колев ще играе в Италия

Италианският хандбален тим Дженеа Ландзара заяви на формалния си уебсайт, че притегля българския народен играч Росен Колев. Той стана най-новото попълнение в отбора на треньора Никола Манойлович, който играе във Серия А2.

24-годишен Колев е трети най-хубав изпълнител в шампионата на България през предишния сезон, като съумя да вкара 117 гола в 15 срещи. Той е бил капитан на младежкия народен тим на страната,  с който взе участие на Европейски състезание през 2018 година. Сега играе за мъжкия народен тим.

Бил е играч на тимовете Фрегата и Чардафон, с които има 6 трофеи при юношите и мъжете.

" Много съм въодушевен от прекосяването ми в Дженеа Ландзара. Имах опция към този момент да упражнявам с тима и попаднах на доста добра атмосфера. Клубът ме одобри фантастично, тимът е построен от млади, само че надарени състезатели. Не се поколебах, когато се откри тази опция. Да пребивавам в Италия постоянно ми е било фантазия и предлагането от Дженеа Ландзара бе като благословия за мен ", споделя Колев пред клубния уебсайт.

" Започнах да упражнявам хандбал през 2009 година в учебния тим, като ставах все по-добър. Опитах още бойни спортове и ръгби, само че не ме очароваха като хандбала. Нямам самообладание да стартира да играя за новия си тим ", споделя още Росен Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР