Италианските власти съобщиха за пътен инцидент в околностите на Неапол,

...
Италианските власти съобщиха за пътен инцидент в околностите на Неапол,
Коментари Харесай

Брат уби 22-годишната си сестра, имала връзка с транссексуален

Италианските управляващи оповестиха за пътен случай в покрайнините на Неапол, в резултат на който е умряла 22-годишната Мария Гаджионе. В хода на следствието обаче криминалистите доближават до диря, която им разкрива, че не става въпрос за трагичен случай, а за преднамерено ликвидиране, осъществено от личния ѝ 30-годишен брат.

В процеса на следствието се оказва, че момичето, управлявало скутера си, е било застигнато от скутера на брат ѝ Антонио, който я изблъскал от пътя и тя връхлетяла върху насрещна ограда, загивайки на място. Заедно с нея бил и интимният ѝ транссексуален другар, който потърпевш при удара, само че съумял да оцелее.

TW meurtre

Maria Paola Gaglione a été tuée à Naples par son frère en moto qui a poussé son scooter alors qu'elle était à bord du véhicule avec son compagnon trans. Ce dernier a été gravement blessé.

Le meurtrier pensait sa soeur "infectée ".
— Le coin des LGBT+ (@lecoindeslgbt)
Не желаех да умъртвявам никого. Исках просто да дам един урок на сестра ми и най-много на оня, който я болести, защото преди този момент тя постоянно е била естествена, разказал 25-годиния Антонио пред проверяващите.

Срещу него следва да бъде повдигнато обвиняване за преднамерено ликвидиране по хомофобски претекстове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР