Италианските власти издирват две предполагаеми любовници на мафиотския бос Матео

...
Италианските власти издирват две предполагаеми любовници на мафиотския бос Матео
Коментари Харесай

Търсят две от любовниците на италианския бос Месина Денаро

Италианските управляващи търсят две хипотетични любовници на мафиотския необут Матео Месина Денаро, който беше задържан след 30-годишно укриване.
Прочетете още
Според в. ”Кориере каузи сера ” в жилището на сицилианеца в Кампобело ди Мадзара са открити освен дамски облекла, а и следи и пръстови отпечатъци. Те може да принадлежат на загадъчните дами, посещавали Месина Денаро. Предполага се, че става въпрос за две дами на междинна възраст. На едната косите са дълги черни, на другата – къси и руси. Брюнетка, живееща покрай последното скривалище на мафиотския необут, била привикана тези дни от карабинерите. Тя се занимавала с малък бизнес и пред дома й била паркирана колата й за 70 хиляди евро. Карабинерите посетили и дома на русокоската, занимаваща се с търговия, с цел да създадат фотоси. И двете дами били виждани през миналите месеци да влизат в магазина до жилището на Месина Денаро нормално към 11 часа.

Според разказите на локална общинска служителка пред „ Кориере каузи сера ” в края на 80-те години на предишния век Матео Месина Денаро бил бясно влюбен в чернокосата жена, много по-млада от него, за която в този момент се допуска, че била негова държанка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР