Италианските власти издадоха заповед за замразяване срещу група фермери, твърдящи,

...
Италианските власти издадоха заповед за замразяване срещу група фермери, твърдящи,
Коментари Харесай

Политика на ЕС. 440 милиона евро замразени в Италия заради подозрение за измама от фалшиви фермери

Италианските управляващи издадоха заповед за заледяване против група фермери, твърдящи, че са поискани аграрни дотации от Европейски Съюз за градинари.

Трима души, свързани с италиански бизнес, се твърди, че са създали подправени искания за повече от 375 000 евро в аграрни фондове на Европейски Съюз сред 2020 година и 2023 година, от които 65 000 евро към този момент са изтеглени от италианската разплащателна организация.

368-те хектара земеделска земя, които те твърдяха, че имат, с цел да получат дотациите, в действителност не бяха техни, само че съгласно управляващите вместо това принадлежаха на военноморската въздушна база Сигонела, за която тримата обвинени просто косеха тревата.

„ Ето за какво не им беше разрешено да го употребяват за селскостопански действия, а единствено за осъществяване на услугата за косене на трева “, сподели пресаташе на Европейската прокуратура (EPPO), която изиска издаденият запор от съдията за предварителни следствия на съда на Катания през днешния ден (22 май).

Заподозрените са двама...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР