Италианските грандове Милан и Ювентус излизат тази вечер един срещу

...
Италианските грандове Милан и Ювентус излизат тази вечер един срещу
Коментари Харесай

Дерби Д`Италия приковава погледите в Серия А

Италианските грандове Милан и Ювентус излизат довечера един против различен в огромното дерби от 9-ия кръг на Серия А. Срещата в 21:45 ще се предава НА ЖИВО по Max Sport 3, а на Gong.bg също може да следите мача с нас.

Двата отбора са измежду добре представящите се тимове от началото на сезона и излизат във трогателен конфликт, който е с цената не на три, а на шест точки.

Милан стартира кръга като водач, само че след вчерашната победа на Интер " росонерите " към този момент са втори. Те инкасираха единствено една загуба точно от градския си противник, само че всички останали резултати са победи. 

Ювентус е на 4-та позиция и редува мощни и слаби мачове. Все отново като че ли израстване има и Масимилиано Алегри може да е удовлетворен от началото на сезона. " Бианконерите " записаха 5 победи, 2 равенства и 1 загуба.

За Ювентус коз може да се оказже физическото положение на играчите, тъй като след изкарването на клуба от евротурнирите към този момент липсват спомагателните мачове през седмицата.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР