Италианските грандове Интер и Рома се изправят тази вечер един

...
Италианските грандове Интер и Рома се изправят тази вечер един
Коментари Харесай

Вълците на Моуриньо атакуват уязвения Интер за Купата на Италия

Италианските грандове Интер и Рома се изправят довечера един против различен в 1/4-финален конфликт за Купата на Италия. Двубоят на " Джузепе Меаца " е с начален час 22.00 българско време и ще дефинира първия полуфиналист в конкуренцията.
Рома не е побеждавал Интер от 2017-а насам
През уикенда Интер позволи призрачен поврат в дербито с Милан и записа втората си турнирна загуба и първа от октомври насам. " Вълците " на Жозе Моуриньо пък направиха еднакъв с Дженоа, само че ще се опитат да стигнат надалеч в Купата на Италия.

Рома няма победа над Интер от 2017-а насам. Шест от последните осем мача сред " вълците " и " нерадзурите " са приключили наедно, само че последните два бяха извоювани от Интер. За днешното дерби efbet предлага 1.65 коефициент за победа на Интер, 4.50 за еднакъв и 5.40 за победа на Рома.


Две от най-силните офанзиви в Серия А една против друга
Интер е с най-силната офанзива в Серия А през този сезон с 54 вкарани попадения за 23 мача. Рома също е порядъчен в офанзива, като е осъществил 40 гола, само че и е позволил 30. За днешния мач efbet дава 1.70 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.30 за под 2,5 гола. 

Пазарът за гол/гол в срещата е със ставка 1.80. Комбиниран залог за това Интер да завоюва мача и да има над 2,5 гола е с коефициент 2.20. efbet предлага и пазар мачът да влезе в продължения, като коефициентът за този залог е 4.10.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР