Италианските грандове Интер и Милан се изправят тази вечер един

...
Италианските грандове Интер и Милан се изправят тази вечер един
Коментари Харесай

Люто дерби в Италия: Интер и Милан в решаваща битка за титлата!

Италианските грандове Интер и Милан се изправят довечера един против различен в лютото дерби на Милано от 24-ия кръг в Серия А. Този път залогът в това дерби е доста огромен, тъй като и двата отбора са въвлечени в борбата за купата в шампионата, като ги разделят единствено четири точки.

Интер е водач с 53 точки, до момента в който Милан има 49 на третото място, въпреки и мач повече от " нерадзурите ". Днешният дуел обаче може да върне " росонерите " в борбата за купата. efbet предлага 1.85 коефициент за победа на Интер, 4.10 за тъждество в мача и 4.30 за победа на Милан.

Интер влиза в по-добра форма от Милан в дербито на Милано
Милан не се намира в изключително добра форма, откакто взе единствено една точка от последните си два мача в шампионата. Интер пък е съвсем безукорен в последните месеци, като само Аталанта съумя да вземе точка против първенеца на Италия преди два кръга.


Само една победа за Милан над Интер в последните 13 мача
В последните 13 дербита на Милано във всички шампионати тимът на Милан е взел единствено една победа, до момента в който Интер е победил цели седем пъти. През този сезон " росонерите " и " нерадзурите " разполагат с най-силните офанзиви в шампионата - Милан е вкарал 47 гола, до момента в който Интер - 53.

За дербито сред Интер и Милан efbet предлага 1.70 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.30 за под 2,5 гола. За гол/гол пък ставката на букмейкъра е 1.70. С най-големи шансове да означи гол в мача са Един Джеко - 2.55, както и Лаутаро Мартинес - 2.60. 

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР