Италианската състезателка по ски-алпийски дисциплини Федерика Бриньоне заяви, че е

...
Италианската състезателка по ски-алпийски дисциплини Федерика Бриньоне заяви, че е
Коментари Харесай

Шампионка по ски: Противник на ваксините съм, но нямах избор заради Игрите в Пекин

Италианската състезателка по ски-алпийски дисциплини Федерика Бриньоне съобщи, че е съперник на имунизациите против COVID-19, само че е била принудена да се имунизира, с цел да улесни присъединяване си на Зимната олимпиада в Пекин този месец.

Организаторите на Игрите оповестиха предходната година, че неимунизираните спортисти, които идват в Пекин, ще бъдат карантинирани за три седмици. Това условие не важи за тези с сложени ваксини.

" Ваксинирах се, въпреки че съм срещу. Олимпиадата е прекомерно значима и нямах избор. Исках да отида в Китай само да се състезавам и да опитам да печеля. Олимпийското злато е фантазия за всеки състезател. Чувстваме се в добра форма и се надявам да подредя последното парче от пъзела в Китай ", добави италианката, която завоюва Големия бистър глобус през 2020 година
свързани новини503преди 7 минути
31-годишната алпийка води в класирането за дребния бистър глобус в супергигантския слалом този сезон. Тя има 19 победи за Световната купа и бронз в гигантския слалом от предходната Зимна олимпиада в Пьончан преди четири години.

Бриньоне, която е измежду фаворитките за медалите в Пекин, употребява услугите на психолог, който ѝ оказва помощ за подобаващата психическа конфигурация преди стартовете, написа " Труд ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР