Италианската полиция освободи 29-годишна румънка, която прекарала в робство и

...
Италианската полиция освободи 29-годишна румънка, която прекарала в робство и
Коментари Харесай

Италианец държал румънка в робство 10 години

Италианската полиция освободи 29-годишна румънка, която прекарала в иго и полово принуждение последните 10 години в град Ламеция, провинция Калабрия, съобщи “Румъния инсайдър ”. Мъж на 50 година, който я държал в плен, е арестуван от управляващите.

Жената почнала работа като гледачка на стара жена в италианско семейство на 19-годишна възраст. След гибелта на дамата обаче нейният наследник почнал да я тормози, изтезава и изнасилва, а с цел да не избяга я заключил в мазето, където тя прекарала идващите години от живота си в ужасяващи условия и цялостен мрак. За тоалетна употребила кофа за отпадък, а леглото й представлявало кашони.

През това време родила момче и момиче, които живеели с нея в мазето. Момчето обаче почнало да посещава учебно заведение. При рутинна инспекция на автомобила на татко му на пътните служители на реда им се видял подозрителен външния тип на детето, което изглеждало мърляво и с нездравословен тип. Те настояли да беседват с майката и когато посетили дома им разкрили ужасяващата истина за подземния затвор.

Бащата на децата, който принуждавал своя наследник също да изтезава майка си, се оказал с предходни обвинявания в полово принуждение.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР