Италианската кинозвезда Моника Белучи отново ще ни радва от големия

...
Италианската кинозвезда Моника Белучи отново ще ни радва от големия
Коментари Харесай

Моника Белучи оглавява престъпността в Мама мафия

Италианската кинозвезда Моника Белучи още веднъж ще ни радва от огромния екран с новия филм с нейно присъединяване „ Мафия мама “. Филмът потегля по кината у нас на 21 април. В другата основна роля е Тони Колет, а сюжетът споделя за героинята Кристин, която е изправена пред куп провокации: единственият ѝ наследник желае да замине да учи в лицей, шефът ѝ е непоносим, а за похлупак на всичко преди малко е хванала брачна половинка си музикант в невярност. И то с негова фенка.

В този миг Кристин получава съдбоносно телефонно позвъняване от Бианка (Моника Белучи) - доверения консилиер на дядо ѝ, която ѝ оповестява, че старецът е мъртъв и следва заравяне в Италия.



Окуражена от най-хубавата си другарка и юрист Джени (София Номвете), Кристин взема решение, че се нуждае точно от това - странствуване до Европа на непознати разходи, меню с доста паста и вино и красиви мъже.

Пътуването стартира добре, само че когато погребението на дядо ѝ прераства в кървава престрелка, Кристин научава истината. Тя не е там единствено с цел да се срещне с роднините си, а с цел да наследи и застане отпред на най-жестоката мафиотска фамилия в Калабрия.

Режисьор на „ Мафия мама “ е Катрин Хардуик. В актьорския състав са още Алесандро Бресанело, Едуардо Скарпета, Томи Роджър. 
Стайлинг ентусиазъм: Моника Белучи и 50 нюанса черно

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР