Историята на Виктория Капитонова и нейното кученце, померана Оливия, потресе

...
Историята на Виктория Капитонова и нейното кученце, померана Оливия, потресе
Коментари Харесай

Без милост! Виктория Капитонова изхвърли кучето си на боклука: Не ме слуша

Историята на Виктория Капитонова и нейното кученце, померана Оливия, потресе почитателите й. Капитонова реши да направи изненада на своите почитатели, като разгласява фотография, на която се вижда по какъв начин тя изнася огромен кашон на боклука. Тя попита своите почитатели какво допускат, че се крие в него.
В началото, догатките на хората бяха свързани с съществуването на остарели облекла или мебели, които Виктория би желала да изхвърли. Обаче, когато Капитонова разкри какво в действителност има в кашона, всички бяха сюрпризирани, написа show.blitz.bg.
„ Аз в дома си нямам остарели мебели “, написа Виктория Капитонова под фотографията. Последователите й бяха шокирани, когато отвори кашона и вътре се появи сладкото кученце, померана Оливия.
„ Не ме слуша и по тази причина взех решение да го оставя на боклука “, показа Капитонова за какво се разделила с помераната Оливия.
Реакциите на почитателите й не закъсняха да се появят в мненията. Много от тях бяха потресени от ориста на кученцето и показваха вяра, че всичко това е единствено смешка. Независимо от истинността на историята, очевидно тя породи мощни страсти измежду тези, които наблюдават активността на Виктория Капитонова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР