Историята на римското ателие Giannini тръгва от началото на миналия век.

...
Историята на римското ателие Giannini тръгва
от началото на миналия век.
Коментари Харесай

В Giannini 350 GP Anniversario преместиха мотора на фичето - видео

Историята на римското ателие Giannini тръгва от началото на предишния век. Дори известно време компанията е била и автопроизводител, само че в последните десетилетия се занимава главно с тунинг на колите на FIAT. Най-новото и творение - Giannini 350 GP Anniversario е въз основата на култовия модел 500 и основан с цел да се отбележи 100-годишнината на марката Giannini.

Външният образ на FIAT 500 в трактовката на Giannini е извънредно нападателен. Зад агресивния екстериор, обаче е скрита и сериозна работа с техниката на колата. В творението на Giannini има доста интересни дребни елементи, аеродинамични компаненти от кевлар и даже прорези в капака зад които се виждат амортисьорите. Отпред и откъм гърба те са тип push-rod с хоризонтално разположение.

Външн се набиват на очи големите за габарита на колата раздувки на калниците, а колелата са с размер 19 цола. Вътре идва изненадата – моторът – турбочетворката 1,75 на Alfa Romeo 4C е разположен зад предните седалки, предлага мощ от 350 к.с. и задвижа задните колела. Спирачките са вентилируеми и с перфорирани дискове. Опред са и шестбутални.



Тиражът на Giannini 350 GP Anniversario ще е 100 броя, а цената е напряко шокираща - 150 000 евро. Финалната и стойносх ще зависи от желанията на клиентите за индивидуално подбраните комплектации и осъществяване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР