Историята на бездомно момче от няколко седмици разтърсва Франция. Десетки

...
Историята на бездомно момче от няколко седмици разтърсва Франция. Десетки
Коментари Харесай

Историята на бездомник с ангелско лице разтърси Франция, Принца от улицата се оказа крадец

Историята на бездомно момче от няколко седмици раздрусва Франция. Десетки хора се втурнаха да избавят Принца от улицата, както го назовават, до момента в който стана ясно кой се крие зад този облик.

Всичко стартира в края на август на метри от световноизвестния бул. "Шанз – Елизе ". Десетки разчитат на милостинята на туристите там, само че Принца от улицата е друг от тях. Той е с ангелско лице, рус и доста обаятелен. Франция се влюби в него, трансформира го в воин, а след това разбра, че всичко е неистина.

Едно 19-годишно момиче среща едно 18-годишно момче. Тя е сензитивна, той е хубав, висок и доста прелестен за диалог. Тя незабавно разгласява известие в една обществена мрежа и го трансформира във повсеместен любим: "Срещнах Маелиг през днешния ден, до момента в който се разхождах по "Шанз Елизе ", навършил е 18 години на 4 април и от рождения си ден е на улицата, бедства със обществени помощи и няма къде да спи, втората му майка е поискала от татко му да избира сред нея и сина му. Толкова е ухилен и наподобява благополучен, все пак, пази вяра ".

Десетки се отзовават на апела за помощ за Маелиг. Той остава няколко часа в дома на 40-годишната Никол и излиза единствено за малко, да се разноски. Никога не се връща, а Никол открива, че Принца от улицата си е тръгнал с портфейла й. По-късно е арестуван на гара в Париж, а пред френско издание приютилата го Никол приканва за схващане към дейностите на Маелиг.

"Той е обезверен, само че не е направил нещо чак толкоз ужасно, че да отиде в пандиза ", споделя Никол, приютила Маелиг.

Принца от улицата е упрекнат в най-малко 20 обири, а при започване на тази седмица е наказан на 140 часа публично потребен труд.

Маелиг към този момент извършва присъдата си и работи. Момичето, което го направи воин, се извини на хилядите си нови фенове в обществените мрежи, че се е объркала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР