Историята е пълна с всякакви измамници. Но един човек в

...
Историята е пълна с всякакви измамници. Но един човек в
Коментари Харесай

Елате да се лекувате при Албърт Ейбрамс и неговия динамизатор

Историята е цялостна с всевъзможни измамници. Но един човек при започване на 1900 година, в действителност обира точките – със своята машина, която назовава „ динамизатор “.

Алберт Ейбрамс, роден през 1863 година в Америка, в действителност съумява да стане същински лекар в университета в Хайдълберг през 1882 година, макар офанзивите на мнозина, че той лъжливо твърди, че е доктор (понеже работата му отсега нататък постоянно няма да демонстрира никакво схващане за това по какъв начин работи човешкото тяло). Това, с което става прочут основно, е устройството динамизатор.

Ейбрамс разказва машината в книгата си, която сама по себе си е грандиозно произведение на фантастичния род. След като тя стартира с увереното изказване, че „ новите физико-диагностични и лечебни модели на създателя не са теории, а физико-клинични обстоятелства и затова придават на тази книга решаващо значение “, тя непосредствено ни вкарва в низ от нелепости. Ако отворим на случайна страница, може да попаднем на главата, която изяснява какъв брой е значима „ полярността на човешката сила “ и по какъв начин да се употребяват магнити за лекуване на болки в корема.

 Dr. Albert Abrams

Албърт Ейбрамс

Устройството, което идва с доста научно изглеждащи копчета и циферблати, той твърди, може да диагностицира „ пола, расата и заболяването “, както и религията на всеки пациент, с който в никакъв случай преди не е имал работа. Всичко, от което се нуждае, е капка кръв от пациента, капната върху лист хартия, до момента в който този пациент е извърнат с лице на запад. Може да му я изпратите и по пощата. Ейбрамс твърди, че по-късно ще сложи хартията в машината (всъщност черна кутия с доста кабели и джвъчки), която ще подаде информация към други машини (да, има и други машини, също с доста кабели), наречени Реостатичен динамизатор, Реостат на вибрационна скорост и Измервателен Реостат…

Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР