История, подобна на библейския разказ за спасяването на новородения Мойсей

...
История, подобна на библейския разказ за спасяването на новородения Мойсей
Коментари Харесай

История като от библейския разказ за Мойсей: новозеландски рибар спаси бебе, плаващо в океана

История, сходна на библейския роман за спасяването на новородения Мойсей се случи в Нова Зеландия. Рибар избави бебе, плаващо в океана, а случилото се бе разказано като " знамение ".

Гъс Хът ловял риба на плаж на Северния остров, когато мернал дребна фигура, плаваща във водата. Първо помислил, че е кукла, само че не след дълго надал зов - оказало се момченце.

18-месечното дете се изплъзнало от палатката на родителите си и се озовало в океана.

" Помислих го за кукла. Дори когато го доближих и сграбчих за ръката, продължавах да си мисля, че е кукла ", споделя Хът пред NZ Herald, представен от Би Би Си.

" Лицето му беше като от порцелан с полепналата по него мокра коса, само че тогава той изписука едва и си споделих: " О, Боже, това е бебе и то е живо! ".

Случката се разиграла на 26 октомври сутринта. Обикновено Хът ловял риба на друго място, само че този път решил да отиде 100-ина метра вляво. Това избавило живота на детето. След като ревизирал рибарските си мрежи, той забелязал плаващото момченце във водата.

" Той се движеше бързо, в случай че бях отишъл минута по-късно, нямаше да го видя ", споделя мъжът. Увил го в кърпи, с цел да го стопли и се върнал при брачната половинка си Сю - фамилният им кемпер бил на къмпинг наоколо. Там имало единствено едно семейство с бебе и Сю отишла да ги открие. Междувременно уведомила личния състав в къмпинга и Спешна помощ.

Оказало се, че бебето се измъкнало от палатката им, като отворило ципа, изпълзяло на открито и се озовало във водата.

" Беше потрес за всички.... Можеше да се случи доста драматичен случай ", споделя бащата и дефинира случилото се като " знамение ".

От полицията, отзовала се на сигнала, удостоверяват пред Би Би Си, че бебето към този момент е добре.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР