Историите на Edna жена: Сценарият на живота е четвъртото ексклузивно

...
Историите на Edna жена: Сценарият на живота е четвъртото ексклузивно
Коментари Харесай

“Историите на Edna жена: Сценарият на живота“

" Историите на Edna жена: Сценарият на живота " е четвъртото извънредно събитие на дамския уебсайт Edna.bg, което имаше за цел да ни запознае от близко с живота на едни от най-обичаните и надарени български актриси. То се организира на 5-ти декември в бар Singles.

Публиката се наслаждения на няколко часа в компанията на актрисите Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова, които ни разсмяха, разчувстваха и ни накараха да се замислим какъв е пътят на една дама от сцената на живота до тази на изкуството.

Кога и по какъв начин настава моментът, в който човек открива, че е роден за актьорската специалност, по какъв начин женските страсти оказват помощ в основаването на изкуство, какво получават от публиката обичаните ни актриси и на още доста забавни въпроси дадоха отговор онлайн специфичните посетители.

Присъстващите се любуваха на радушен диалог за театъра, киното и сюжета на живота, който постоянно вълнува и постоянно ни изненадва. И на доста, доста моменти, в които безусловно се смеехме до сълзи!

Защото събитието ни сподели, че " Сценарият на живота " е пъклен занимателен! Във видеото може да видите дребна част от най-хубавите моменти от нощес, а напълно скоро очаквайте в Edna.bg най-хубавото от събитието, както и още екслузивни фрагменти, видеа и изявленията, които обезпечено ще сложат необятна усмивка на лицата ви.
За още детайлности към идните събития от поредицата – следете Edna.bg!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР