iStock Хакери са откраднали ключовете за генериране на европейския зелен сертификат,

...
iStock
Хакери са откраднали ключовете за генериране на европейския зелен сертификат,
Коментари Харесай

Хакери са откраднали ключовете за генериране на европейския зелен сертификат

 iStock Хакери са откраднали ключовете за генериране на европейския зелен документ, оповестява италианската организация " Анса “. Твърди се, че някои от ключовете са били оповестени в интернет стратегии за основаване на подправени документи.

Италианските управляващи оповестяват, че към този момент е взето решение на европейско равнище да се анулират всички пропуски, издадени с тези ключове. От италианската организация оповестяват, че тече механически разбор на обстановката. Все още не е прочут броят на откраднатите ключове нито дали казусът визира и Италия.

Европейските управляващи удостоверяват, че ключовете към този момент са деактивирани и всички документи с тях са невалидни.

От " Анса “ показват, че в обществените мрежи се е появил документ на Адолф Хитлер, като при инспекция се оказало, че е напълно годен.

Италианските управляващи оповестяват, че кражбата на ключовете евентуално е разкрита от интернет консуматор, който разгласил серия от туитове, започвайки с това, че " най-малко в Италия те са изтекли в общественото пространство “.

Сертификатът на Хитлер е генериран от Полша.

" Случаите сега се отнасят до Франция и Полша, не можем да знаем мащаба на явлението, защото всяка страна съхранява свои лични ключове, нито размера на вредите, тъй като ключовете може да са били откраднати преди няколко месеца “, разяснява специалистът по компютърна сигурност Стефано Зенаро от Италия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР