Истинско съкровище, сравнено с това, открито в гробницата на египетския

...
Истинско съкровище, сравнено с това, открито в гробницата на египетския
Коментари Харесай

Изумително съкровище от части за класически автомобили отива на търг

Истинско богатство, съпоставено с това, намерено в гробницата на египетския фараон Тутанкамон, бе открито инцидентно в товарни корабни контейнери във Англия.

Изумителната находка за милиони се състои от истински аварийни елементи за типичен коли, и ще бъдат препоръчани на търг в края на месеца.

Колекцията била прибрана в корабни контейнери, принадлежали на британец, умрял преди няколко години. Точното им местонахождение се пази в загадка, само че въпреки всичко е известно, че са някъде в югозападна Англия.



Организаторите на наддаването считат, че цената на съставените елементи надвишава неведнъж сумата от 1 000 000 английски лири (1.14 млн. евро).

"Има джанти в истинските им дървени кутии, нови карбуратори, увити в прилежно в омаслена опаковъчна хартия, ауспуси, радиаторни решетки, табла за управление… описът продължава и продължава ", споделя пред SWNS Крис Ротъленс, основен изпълнителен шеф на аукционната къща, която ще организира търга.



"Чувствам се малко като Хауърд Картър, който открива гробницата на Тутанкамон през 1922 година. Всеки път, когато отваряме някоя кутия или изваждаме даден детайл се появява нещо друго, което провокира интереса ни ", споделя още той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР