Истинско чудо е да изберем успешна диета сред морето от

...
Истинско чудо е да изберем успешна диета сред морето от
Коментари Харесай

Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Диетологът и треньор на Хайди Клум, Ан Хатауей и Лив Тайлър

Истинско знамение е да изберем сполучлива диета измежду морето от публикации, конгреси и книги, които ни заливат. А и по какъв начин да преценим дали хранителният режим ще има трайни резултати? 

Ако въпреки всичко се вгледаме в изваяните фигури на холивудските звезди, може би си заслужава да се доверим на експертите, които ги поучават.

Диетологът и треньор на Хайди Клум, Ан Хатауей и Лив Тайлър

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от David Kirsch (@davidkirsch) на Май 10, 2019 в 11:56 PDT

Кое е общото сред Хайди Клум, Ан Хатауей и Лив Тайлър? Всички те се доверяват на Дейвид Кирш и неговата “Нюйоркска диета ”, с цел да ваят красиви фигури.

Диетата му се състои от три етапи.

Първата продължава 2 седмици, през които се не разрешават всички въглехидрати. Извън менюто са плодове, млечни артикули, самун, картофи, ориз, захар, алкохол, мазнини. Позволени са белтъчините под формата на риба, нетлъсто месо, яйчен белтък и зеленчуци. Тази фаза е за събаряне на килограми и може при нужда да се удължи.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от David Kirsch (@davidkirsch) на Ное 17, 2018 в 3:42 PST

През втората фаза към храните от предходния интервал се прибавят плодове, мляко, малко мазнини и пълнозърнести артикули. Също трае 2 седмици и стабилизира сваленото тегло.

Третата фаза продължава цялостен живот. Целта е постигнатото съкращаване на тежестта да се задържи. Мазнините и въглехидратите последователно се усилват, а оптималното количество за всеки е самостоятелно.

Освен това холивудските звезди упражняват всеки ден по 15 минути от специфичните извършения на гуруто. Фитнес тренировката включва кардио и силови извършения. Дейвид Кирш е известен с неповторимите си извършения за стягане на бедра и седалище. Не инцидентно е любим на холивудските дами, които се стремят да поддържат апетитни и добре завършени тела.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР