Истинският мъж не обича да говори празни приказки - под

...
Истинският мъж не обича да говори празни приказки - под
Коментари Харесай

Седмица на бащата превзема България

" Истинският мъж не обича да приказва празни приказки " - под това мото сред 11 и 17 ноември в цяла България ще се организира Седмица на бащата. Инициативата се провежда за шеста поредна година. Събитието повдига тематиката за осъзнатото бащинство и предлага десетки благоприятни условия децата и техните родители да прекарат дружно повече време.

Традиционно в Седмицата на бащата се включват над 300 организации, свързани с детското развъждане и обучение: ясли и градини, учебни заведения, музеи и театри, центрове и стратегии.

Тази година акцията ще бъде занимателна. Защото животът е доста по-весел, когато споделяш книга със своето дете - незабелязано вие ставате по-близки, говорите си и се смеете дружно. Не просто четете на децата си. Четете дружно с тях.

Инициативата е на международната акция за грижа " Да бъдеш татко ", която под разнообразни форми поддържа мъжете да бъдат грижовни, виновни и неагресивни родители в името на по-добрите фамилни връзки и сполучливото развиване на техните деца.

През 2019 година акцията насочва своето обръщение за същинската връзка сред малчуганите и техните родители посредством четенето дружно. Това вдъхва на децата самонадеяност, помагайки им да се оправят в сложни обстановки (дори и страшните истории са от изгода!), сближава бащите с тях по несравним метод (кой не помни приспиването с приказки?!) и стартира огромният диалог за полезностите и значимите неща в живота.

Всички организации, компании и институции, които имат предпочитание да поддържат бащите или други значими за децата мъже в бащината им роля, могат да провеждат разнородни действия, в които родителите действително да се включат. Екипът на националната акция " Да бъдеш татко " е подготвен да помогне с доста и разнообразни хрумвания за сходни интензивности.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР