Истинските фенове на филма Титаник отдавна спорят дали парчето дърво,

...
Истинските фенове на филма Титаник отдавна спорят дали парчето дърво,
Коментари Харесай

Продадоха на търг вратата, която спаси Роуз, но не и Джак в Титаник

Истинските почитатели на кино лентата " Титаник " от дълго време спорят дали парчето дърво, което избави Роуз от заледяване във кино лентата " Титаник ", не беше задоволително огромно да избави и Джак.

Вратата, която провокира непрекъснати диспути измежду филмовите запалянковци след излизането на кино лентата на Джеймс Камерън, беше продадено на търг за стотици хиляди долари.

Цената ѝ стигна 718 750 $, споделя Sky News.

Дървената опора, която всички нарекоха врата, в действителност е копие на част от рамката на вратата тъкмо над входа на салона за първа класа на същинския " Титаник ".

Дебатът бушува толкоз дълго, че режисьорът Камерън разкри през 2022 година, че е направил " изчерпателен съдебномедицински разбор ", с цел да потвърди, че Джак няма по какъв начин да се побере.

Резултатът от изследването беше споделен в особено издание на National Geographic през идната година.

" Взехме двама каскадьори, които бяха със същата телесна маса като Кейт и Лео и поставихме датчици на всички места и тествахме дали биха могли да оцелеят посредством разнообразни способи и отговорът е, че няма метод и двамата да оцелеят. Може да оцелее единствено един ", изясни Камерън, представен от БТВ. 

Попитан дали съжалява за финала, режисьорът споделя: " Не, той трябваше да почине. Това е като Ромео и Жулиета. Това е филм за любовта, саможертвата и смъртността. Любовта се мери с жертвата ".

Heritage Auctions, аукционната къща, през която реквизитът беше продаден, сподели, че обектът идва с табелка на противоположната страна, която включва имената на основните артисти, заглавието на кино лентата и имената на участващите продуцентски компании, дружно с изложение на сцената, в която е употребен.

Това най-скъпият атрибут, продаден в тридневния аукцион " Съкровища от планетата Холивуд ", който завоюва общо 15,6 милиона $ с 1600 препоръчани предмета.

Шестнадесет продукта са продадени за шестцифрени числа, заяви Heritage Auctions, в това число алената розова топка за боулинг на Бил Мъри от Kingpin за 350 000 $ и черният костюм на Тоби Магуайър от Spider-Man 3 от 2007 година за 125 000 $.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР