Истински скандал се разрази около мястото на снимките в „Игри

...
Истински скандал се разрази около мястото на снимките в „Игри
Коментари Харесай

Зрители бесни на Игри на волята

Истински скандал се развихри към мястото на фотосите в „ Игри само че волята “. След като природолюбители разгласиха фотоси в обществените мрежи на камари отпадъци по плажовете и горите, където е снимано предаването, от продукцията побързаха да разгласяват фотоси на същите места, освен това идеално изчистени. Зрителите обаче продължиха да подлагат на критика продукцията, че е вдигнала мръсотията едвам откакто абсурдът набра скорост на 2 септември.



Тогава бдителни жители алармираха за тоновете отпадъци, които остават откакто екипът си тръгне от терен. На ужасяващите фотоси се виждат изхвърлени столове, декори, бутилки с минерална вода, топки, които са били част от игрите, само че към този момент са непотребни. Снимачният развой на шоуто се извърши в предпазени територии по Южното Черноморие.



От предаването отхвърлиха обвиняванията: “ Не се оставяйте да бъдете подведени! Екипът на Игри на волята: България цени местата, на които снима. Снимките, които се популяризират, не са настоящи.Всеки терен е усърдно изчистен след привършване на снимачния развой. Ето по какъв начин наподобяват същите местоположения към днешна дата “.



Миналата година бяхме очевидци на същия скандал, откакто наоколо до плаж в предпазена околност „ Устие на река Велека “ бяха открити неизнесени еко тоалетна, душ и чували с боклуци. На плаж „ Листи “ бяха открити дървен заслон за заслон и масичка, които също не бяха отстранени от продукцията след края на фотосите.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР