Истината днес е само тази – родната полиция ни пази.

...
Истината днес е само тази – родната полиция ни пази.
Коментари Харесай

ГДБОП пак сбърка адреса. Този път във Видин

Истината през днешния ден е единствено тази – родната полиция ни пази. В песента на Веселин Маринов може да е по този начин, само че в действителния свят не тъкмо.
„ Такива неточности се случват “ – с тези думи ГДБОП се извини на семейство през октомври 2020 година, когато „ проблем с навигацията “ води баретите в дома им в столичния квартал „ Левски “. Такива неточности очевидно могат да се случат още веднъж.

При акцията против лихвари във Видин ГДБОП сбърка адреса. Една от къщите, в които са влезнали чиновниците на основната дирекция, е била празна, а притежателите ѝ са в Германия.

Това изясни пред bTV Славка Иванова, която живее в прилежащ парцел. Собственикът на злощастната къща е неин племенник.

„ Заключена врата са изкъртили. Нова врата също са счупили. Бях на прозореца, споделих им да не чупят вратата. Чуха, че споделям името на момчето, ревизирали са – това е по простъпка “, споделя Славка Иванова.

„ Момчето потегля през днешния ден от Германия, с цел да подаде тъжба и да заплащат вратата. Сега тази нощ няма да спим. Как можем да оставим – вътре има обзавеждане и всичко “, споделя дамата.
ГДБОП организира акция
против лихвари във Видин. Няколко души са били арестувани в хода на дейностите.

През 2020 година акцията на ГДБОП в София беше против незаконна група за рекет и имотни измами. Около 6 часа сутринта нахлуват в апартамент на първия етаж в квартал „ Левски “. Търсят проведена незаконна група за рекет и опиати, само че откриват младо семейство с бебе.

Пострадалият татко твърди, че откакто са му поставили белезници, са употребявали електрошок по отношение на него, удряли го по главата, а също видял, че ритали брачната половинка му. Едва по-късно попитали дали се споделя Станислав, а той дал отговор негативно.

Веднъж разбрали за грешката, служителите на реда изчезват за секунди.

По-късно пристигнал шефът на баретите и се извинил, като споделил, че такива неща се случват, а повода за грешката била в навигацията.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР