Моля за разбиране в този момент. Засега зная само, че

...
Моля за разбиране в този момент. Засега зная само, че
Коментари Харесай

Явор Божанков: Децата са помислили оръжието за играчка. Лелята на сина ми е ранена в крачето

" Моля за схващане в този миг. Засега зная единствено, че на рожден ден в село Арабанси, на който участват децата ми с майка им, децата намират оръжие, което мислят за играчка. Но не е. Оръжието е на притежателя на къщата. Големият ми наследник е в потрес ". Това написа в профила си във фейсбук депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков. 

Малко по-рано през днешния ден излязоха информации, че дете е простреляло друго дете с военен револвер на частно празненство в Арбанаси.

" Лелята на сина ми, която е годинка по-голяма от него, е към този момент добре - ранена е в пръста на крачето. Можело е да се случи и най-лошото. Благодарим на Господ, че не е. Не давам отговор на телефона на вашите позвънявания, тъй като в този миг отивам при децата и желая да бъда до тях ", показва още депутатът.

 Дете на народен представител простреля друго дете на частно празненство в Арбанаси (ОБНОВЕНА) България 3 мин. Дете на народен представител простреля друго дете на частно празненство в Арбанаси (ОБНОВЕНА)  Дете на народен представител простреля друго дете на частно празненство в Арбанаси (ОБНОВЕНА) България 3 мин. Дете на народен представител простреля друго дете на частно празненство в Арбанаси (ОБНОВЕНА)

По информация на bTV предприемач е чествал рожден ден във великотърновското село Арбанаси. Гостите му са били от общината, участвали са и депутати. 

Сред гостите са били и брачната половинка на народния представител Явор Божанков и двете им деца.

Именно едно от децата на Божанков - по-големият му наследник, който е на 11 години, е простреляло другото дете в крайници с военен револвер. То е откарано в болница, без заплаха за живота. От Министерство на вътрешните работи потвърдиха пред bTV за случая. Образувано е досъдебно произвеждане. Затова не могат да изнасят повече детайлности.

Неофициално, случаят е станал сред 13:30 и 14:00 часа на частно празненство в Арбанаси.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР