Истерията покрай китайския коронавирус минава границите. Създаването на една такава

...
Истерията покрай китайския коронавирус минава границите. Създаването на една такава
Коментари Харесай

Д-р Ангел Кунчев: Всеки, който казва, че лекува коронавируса, е откровен лъжец

Истерията около китайския ковид минава границите. Създаването на една такава обстановка трови живота на хората и с нищо не оказва помощ за решаването на обстановката. Това сподели в предаването "Събуди се " по Нова телевизия основният държавен здравен контрольор доктор Ангел Кунчев.

Разбира се, има почва за терзание, би трябвало да се вземат нужните ограничения и те се вземат. Възникването на нов вариант постоянно е опасност, само че би трябвало да минаваме в крайностите, че един подобен вирус надали не ще унищожи човешкият жанр, тъй като хората също имат мощни защитни механизми, уточни той.

Над 800 станаха жертвите на китайския ковид

Китайските сътрудници този път бяха доста открити и доста бързо споделиха инфорамцията. В момента всички специалисти работят за основаването на ваксина, само че за това ще са нужни най-малко 2-3 месеца, разясни доктор Кунчев.

Всеки, който твърди, че има намерено лекуване за ковид, е прям измамник, който желае да изкара пари на гърба на хората. Докато има по-наивни хора, които се поддават на сходни внушения, ще има и такива, които ще им приберат парите, сподели основният държавен здравен контрольор във връзка появилите се реклами за лекуване на болестта, вкллючително и с бяла магия.

Врачки лекуват ковид с магия

По думите на доктор Кунчев грипът отминава. Спад към този момент имаме в 7-8 области, които излязоха от епидемията. В Централна, Северна България и Кърджалийско, където към момента е доста висока заболевамостта, това ще продължи и идната седмица, след което ще отмине, увери специалистът.

Според него тази година няма има втора грипна вълна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР