Истанбул. Организаторите на Формула 1 обявиха, че на фона на

...
Истанбул. Организаторите на Формула 1 обявиха, че на фона на
Коментари Харесай

Турция ще замени Канада в Сезон 2021 на Формула 1

Истанбул. Организаторите на Формула 1 оповестиха, че на фона на законовите условия за двуседмична карантина на влизащите в страната, тазгодишното издание на Гран при на Канада няма да се организира, а плануваната за 11-13 юни конкуренция ще се организира в Турция.

" Благодарни сме за напъните на промоутъра и управляващите в Канада от последните няколко месеца да осъществят надпреварата и сме удовлетворени да обявим двугодишно удължение на нашето партньорство с Гран при на Канада ", разясняват от Формула 1. " Ще работим с уредника, с цел да подсигуряваме, че тези с билети за надпреварите през 2020 и 2021 година ще получат опция за връщане на парите или за прехвърлянето им за билети за конкуренцията през идната година, и чакаме с неспокойствие да се състезаваме в Канада през 2022 ".

" Въпреки че е разочароващо, че не можем да бъдем в Канада през този сезон, ние сме разчувствани да потвърдим, че след впечатляващо съревнование през предишния сезон, Турция ще одобри Гран при през 2021 ", споделя Стефано Доменикали, президент и изпълнителен шеф на Формула 1. " Знам, че нашите почитатели са разчувствани от трагичния старт на сезона и Турция е отлична писта, която предлага опция за велики борби на трасето ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР