Испанският колос Барселона е в година на преход, но всичко

...
Испанският колос Барселона е в година на преход, но всичко
Коментари Харесай

Осакатеният Барселона атакува топ 4 срещу костелив тим без загуба от ноември

Испанският исполин Барселона е в година на преход, само че всичко отвън място в топ 4 в Ла Лига ще се одобри като неуспех на " Камп Ноу ". Каталунците стабилизираха изявите си и нямат загуба в последните си четири мача в шампионата, а в този момент са се настанили на петото място и са на единствено една точка от първата четворка.

Барселона има съществени кадрови проблеми, които слагат неотдавна назначения управител Шави Ернандес в сложна обстановка. Цели девет играчи от първия тим остават в лазарета, до момента в който други трима са под въпрос за идващия мач, който е посещение на костеливия отбор на Гранада.



В тима на Гранада също има някои кадрови проблеми - както поради инфектирани с COVID-19, по този начин и поради контузени. Гранада заема 13-о място в Ла Лига с 23 пункта. Тимът обаче се показва обичайно в последните си мачове и няма загуба в шампионата от ноември насам.
Барселона без победа против Гранада в последните им две срещи

Любопитното е, че в последните си два мача против този противник Барселона няма победа - загуба и тъждество, което пристигна в първата среща сред двата отбора при започване на сезона. За днешния дуел efbet предлага 1.80 коефициент за победа на Барселона, 4.00 за тъждество и 4.60 за победа на Гранада.


Ще си подреден ли Гранада и Барселона голово представление?
През този сезон офанзивата на Барселона е осъществила 30 гола в 19 мача в Ла Лига, до момента в който тази на Гранада е вкарала 23 попадения. В защита каталунците са позволили 22 гола, а Гранада - 26. В 19-те кръга досега и Барса, и Гранада са изиграли девет мача с над 2,5 гола и 10 с под 2,5. Коефициентът на efbet за над 2,5 гола в този мач е 1.90, а за под 2,5 - 2.05.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР