Испанският футболен клуб Барселона подписа партньорски договор с Агенцията на

...
Испанският футболен клуб Барселона подписа партньорски договор с Агенцията на
Коментари Харесай

Барселона подписа партньорски договор с Агенцията на ООН за бежанци

Испанският футболен клуб Барселона подписа партньорски контракт с Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците (UNHCR) и ще сложи логото ѝ на гърба на фланелките, оповестяват двете страни.

Барселона и UNHCR стигнаха до съглашението, откакто от организацията оповестиха, че невижданите 100 милиона души са били принудени да избягат от войната в Украйна, други въоръжени спорове и потъпкване на човешките права. Барса дава рекламното място изцяло гратис, макар че има задължения от към 1.3 милиарда евро.

"Сигурен съм, че почитателите, членовете и притежателите на Барселона са удовлетворени от подписаното партньорско съглашение с UNHCR. Ние от дълго време сме посочили на света, че имаме огромни сърца ", споделя клубният президент Жоан Лапорта.

Фондацията на Барселона и UNHCR ще си поделят по 400 хиляди евро на сезон за планове в Колумбия, Малайзия, Турция и Уганда. Футболният клуб ще подарява и спортна екипировка на стойност 100 хиляди евро всяка година.

Very happy to inaugurate the new alliance between UNHCR and and: because many good words are associated with football in refugee situations: inclusion, health, motivation, hope…

Thank you, President, for your commitment and support!
— Filippo Grandi (@FilippoGrandi)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР