Испанските колоси Реал Мадрид и Барселона продължават да гонят целите

...
Испанските колоси Реал Мадрид и Барселона продължават да гонят целите
Коментари Харесай

Реал и Барса гонят титлата и топ 4 срещу опашкари в Ла Лига

Испанските колоси Реал Мадрид и Барселона не престават да гонят задачите си през сегашния сезон в Ла Лига. И двата отбора играха 120 минути през седмицата за Купата на Краля, като " белите " отстраниха трагично Елче, до момента в който Барса се елементарни с присъединяване си, отпадайки от Атлетик Билбао.
Елче в никакъв случай до момента не е побеждавал Реал Мадрид
Този следобяд Реал още веднъж среща Елче в следващ мач по пътя към купата в Ла Лига. " Кралете " имат задатък от четири точки пред втория Севиля, а в този момент се изправят против тим, който в никакъв случай в историята не ги е побеждавал. От осем срещи между тях Реал е спечелил шест от тях, а две са приключили наедно.

Елче обаче демонстрира усъвършенстване във формата си, като завоюва последните си два мача, което разреши на тима да си отдъхне от опасност за изпадане, въпреки и тя да не е отминала. Коефициентът на efbet за победа на Реал Мадрид е 1.19, равенството е оценено на 8.00, а победа за Елче е с коефициент 17.00.


Алавес взе точка на " Камп Ноу " през октомври, само че от този момент има единствено една победа
Що се отнася до Барселона, отборът ще би трябвало да се концентрира върху задачата си да влезе в топ 4. Каталунците са понастоящем шести в подреждането, само че ги дели единствено една точка от четвъртия Атлетико Мадрид. Сега възпитаниците на Шави се изправят против 18-ия Алавес, който е в доста неприятна форма.

Алавес няма победа в шампионата от ноември насам, като в последния кръг бе победен от Бетис с 4:0. Тимът обаче направи еднакъв с Барселона на " Камп Ноу " в края на октомври, което им дава очаквания, че още веднъж могат да вземат точки против своя прославен противник. Коефициентът на efbet за победа на Барселона е 1.60, равенството е 4.40, а победа за Алавес е с коефициент 5.80. 

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР