Испанската модна марка Зара (Zara) изтегли рекламни изображения, които според

...
Испанската модна марка Зара (Zara) изтегли рекламни изображения, които според
Коментари Харесай

Модната верига Зара изтегли реклами, които според критици напомнят за войната на Израел срещу Хамас в Газа

Испанската фешън марка " Зара " (Zara) изтегли рекламни изображения, които съгласно някои критици припомнят за войната на Израел против " Хамас " в Газа, съобщи Асошиейтед прес.

Изображенията за линия якета включват така наречен от компанията " незавършени статуи в ателие на ваятел ". Според някои критици в интернет обаче едно от изображенията на модел, държащ опакован манекен, наподобява на човек, който държи мъртвец.

Други фотоси включват манекен с изчезнали крака и фигура, увита в плат или пластмаса на пода, съгласно новинарските известия.

Компанията се извини в изказване, оповестено в Инстаграм, и сподели, че акцията е била замислена през юли и снимана през септември. " Хамас " атакува израелски цивилни жители на 7 октомври, което провокира последвалата инвазия на Израел в Газа.

От " Зара " показват, че акцията е основана " с единствената цел да бъдат показани занаятчийски направени дрехи в артистичен подтекст ". Макар да признава обидата, с която критиците са възприели изображенията, компанията отбелязва, че тези хора " са видели в тях нещо, което е надалеч от първичния план ".
                             


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР