Искри прехвръкнаха между Ваня Григорова и Цветанка Ризова в ефира

...
Искри прехвръкнаха между Ваня Григорова и Цветанка Ризова в ефира
Коментари Харесай

Женска свада: Григорова и Ризова се счепкаха в ефир!

Искри прехвръкнаха сред Ваня Григорова и Цветанка Ризова в ефира на bTV. Общинският консултант се почувства предизвикан от водещата и тонът ѝ се промени. Темата беше „ Топлофикация “ – София.

„ ПП-ДБ-Спаси София нямат нищо срещу концесия за „ Топлофикация “ – София. Трябва да дадем 1,6 милиарда лева за отговорностите на това сдружение. В противоположен случай столичани ще останат без парно “, отсече Григорова.

„ Представителите в Столичния общински съвет (СОС) на ПП-ДБ-Спаси София желаят да се върнат комуналните услуги в общински ръце. Това беше заложено в нашата акция. Първо те споделиха ние желаеме, а в този момент би трябвало да построяваме потенциал, с цел да ги управляваме. В акцията им тръбяха друго.

Тате ще ми купи колело, но другата година “ – по този начин разказа обстановката в столицата Григорова.

„ Имаме друго виждане за метода на ръководство и по тази причина няма да подкрепим Борис Бонев за ръководител на СОС. Не считам, че най-възрастният – госпожа Стефанова, е индивидът, който би могъл да управлява. Това е човек, който е бил общински консултант, а не знае, че кметът би трябвало да участва на съвещанията на СОС. “, безапелационна бе тя.

„ Няма алтернатива да има нов избор на общински съветници, в случай че не бъде определен началник на СОС “, добави Григорова.

„ По някакъв метод би трябвало да се раздели властта. Има безумен стремеж да се оглави СОС.

Очевидно е, че при тази ниска изборна интензивност функциите би трябвало да бъдат разпределени. За нас е значимо да изговорим всички цели, с цел да забележим къде е границата посред ни.

Мен ме изкараха многоглавата ламя преди изборите, а в този момент желаят поддръжка. Утре няма да определен ръководител “, сподели още Григорова.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР