Искате да отслабнете трайно с над 20 килограма? Това е

...
Искате да отслабнете трайно с над 20 килограма? Това е
Коментари Харесай

Стопете излишните килограми с Kangoo Jumps

Искате да отслабнете трайно с над 20 кг? Това е допустимо с Kangoo Jumps и то единствено за броени месеци.

Световноизвестната инструкторка по Kangoo Jumps Кинга Себестиен започва нова ефикасна стратегия, наречена “Fat Burning “. Тя се състои единствено от три извършения на седмица, само че резултата е повече от впечатляващ. За три месеца може да се разделите с 20 кг и то без каквито и да е строги диети.

 kangoo-1

За да запознае почитателите си с новата си стратегия, Кинга започва Kangoo Jumps маратон из цяла Европа. Поредната й спирка бе в Банско по време на интернационалния Фитнес Фестивал България, който се организира на 11-13 ноември. Над 250 индивида бяха пристигнали да се поизпотят дружно с Кинга, а най-после имаше и победител, който си потегли с чифт Kangoo обувки.

 kangoo-2

Програмата на Кинга включва няколко пакета, които могат да бъдат закупени на www.kingasebestyen.com и несъмнено, има доста награди за тези които са отслабнали най- доста.

Кинга е координатор, треньор и дистрибутор на Kangoo Jumps с изключителни права за Румъния, България, Швеция и Сърбия. Тя е билa инструктор по аеробика, Fitball и пилатес в продължение на 20 години. Cъщо по този начин е сертифициран персонален треньор и диетолог и може да се похвали с богат опит в работата с деца със затлъстяване.

Кинга споделя, че Kangoo Jumps е нейният живот и точно той я прави известнa. “Щастлива съм, че упражнявам този спорт, върша го с цялото си сърце ”, споделя известната инструкторка. Но Kangoo Jumps не е единствено спорт, само че и задача за Кинга. Чрез него тя оказва помощ на хора в потребност, организирайки благотворителни събития “Kangoo Jumps save the life ”. Посредством спорта тя събира дарения за деца, заболели от рак. “Харесва ми, че с Kangoо Jumps вършим хората щастливи и удоволетворени и ги караме да не помнят за ежедневните си проблеми. Искам всички да се провиснал и да се забавляват с нас ” .

Снимки: IFCB – International Fitness Convention Bulgaria

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР