Искате да имате щастлива връзка? Добри новини - ние имаме

...
Искате да имате щастлива връзка? Добри новини - ние имаме
Коментари Харесай

Пет неща, които хората в щастливи връзки правят, за да бъдат заедно

Искате да имате щастлива връзка? Добри вести - ние имаме пет скъпи съвета за вас. Вижте кои са те: 
1. Бъдете отворени и почтени.
Не става дума да кажете „ не ме интересува или не знам. “ Вместо това говорете, като употребявате „ аз “ изказвания: „ Мисля или усещам, или това е моята мисъл, че... “ Не забравяйте, че вашите мисли са ваши и вашите отзиви са ваши. Те не би трябвало да бъдат същите като вашите съпрузи и той или тя не би трябвало да имат същите мисли и отзиви като вас. Човек не е „ верен “, а различен грешен; “ те просто са разнообразни. И е добре да се съгласите от време на време да не се съгласявате за избрани неща. Възможно е обаче да има моменти, когато е належащо всеки брачен партньор да компрометира някои от личните си мисли и отзиви, с цел да се приближи един до различен и да вземе значими решения. Нито вие, нито брачният партньор ви би трябвало да се страхувате да изразявате мнението си и да работите дружно за компромис.
2. Започнете с емпатия.
Двойките, които имат здрави взаимоотношения, са способни да изразят съпричастност един към различен в общуването си. Те осъзнават, че с цел да имат позитивно взаимоотношение, би трябвало да схванат какво е да „ вървим взаимно “. Важно е двойките да могат да изразят, че „ получават “ това, което другият човек усеща или мисли, даже и да не усещат или мислят по същия метод. За да изразя, че „ евентуално бих мислил или се чувствал по същия метод, в случай че бях претърпял същата обстановка или проблем в живота си. “ Дори в случай че някой от вас има друга визия за обстановката или не го вижда като проблем, значимо е да разберете за какво сътрудникът ви мисли и се усеща по този метод. При позитивна връзка двойките прекарват време в диалози за това по какъв начин всеки човек вижда съответна обстановка и всеки се пробва да разбере какво би било да чувстваш това, което другият усеща.
3. Говорете от сърце.
Положителната връзка във връзката значи, че всеки човек усеща дълбока, откровена връзка с другия човек. Това значи, че всеки брачен партньор ще намерения - и вероятно ще каже на глас - „ Обичам те и защото те обичам, ми пука за това, което мислиш и чувстваш. “ Изключително значимо е да уведомите брачна половинка си, че се интересувате от това, което той / тя мисли и усеща и че желаете да го чуете. Но не е задоволително просто да го кажем; би трябвало да следвате. Трябва да обърнете внимание на това, което споделя вашият брачен партньор и в действителност да го вземете драговолно и да работите, с цел да го разберете.
4. Никога не използвайте жлъч или обидни думи, с цел да нараните другия човек.
Понякога хората употребяват думи, които нараняват и са саркастични, с цел да накарат другия човек да се почувства надвит и с цел да реализиран своя личен метод. Това не е закачлива задявка, в която двойките постоянно се включват, когато се забавляват дружно. Тази връзка има за цел да обезкуражи и да навреди. Здравословната връзка значи, че и двамата избягвате да употребявате убождащи думи и саркастични забележки, които са предопределени да навредят. Положителната връзка ви разрешава да бъдете почтени. Също по този начин разрешава на всеки човек да се концентрира върху личните си мисли и усеща по даден проблем БЕЗ да слага другия човек „ на неговото / нейното място! “
5. Наистина, в действителност слушай.
Всеки човек би трябвало да обърне огромно внимание на това, което другият има да каже, което значи, че всеки човек гледа другия и не се разсейва от други неща като компютри, телефони, телевизионни излъчвания, деца. Ако ви е мъчно да останете настроени на брачна половинка си, до момента в който той / тя приказва, може би би трябвало да попитате дали можете да започнете полемиката в по-добро време, когато не сте по-разсеяни. Или може би би трябвало да попитате брачна половинка си за някои уточнения по отношение на това, което се разисква. Един от методите да извършите това е да кажете това, което смятате, че вашият брачен партньор споделя, и по-късно да попитате дали следите с диалога. Винаги поддържайте фокус и не прекъсвайте. Също по този начин е значимо този, който приказва, да е наясно със способността на другия да следи диалога.
Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР