Искът от Асоциацията на говедовъдите в Колорадо и Асоциацията на

...
Искът от Асоциацията на говедовъдите в Колорадо и Асоциацията на
Коментари Харесай

Съдия отхвърля искането на скотовъдната индустрия за временно спиране на повторното въвеждане на вълка в Колорадо

Искът от Асоциацията на говедовъдите в Колорадо и Асоциацията на животновъдите в окръг Гънисън твърди, че Службата за риба и дива природа на Съединени американски щати не е прегледала съответно евентуалните въздействия на проекта на Колорадо да освободи до 50 вълка в Колорадо през идващите няколко години.

Групите твърдяха, че неизбежните офанзиви на вълци върху добитък ще имат обилни разноски за животновъдите, промишлеността, която оказва помощ за стимулиране на локалните стопански системи, където вълците ще бъдат пуснати на независимост.

Адвокатите на Съединени американски щати държавното управление сподели, че условията за екологични прегледи са били изпълнени и че всички бъдещи вреди няма да бъдат непоправими, което е стандартът, изискван за краткотрайната възбрана, поискана от промишлеността.

Те показаха държавна стратегия за обезщетение която заплаща на притежателите, в случай че добитъкът им бъде погубен от вълци. Тази компенсационна стратегия – до 15 000 $ на животно, предоставена от страната за изгубени животни – частично е повода съдията да за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР