Искането на Окръжната прокуратура във Варна за вземане на постоянна

...
Искането на Окръжната прокуратура във Варна за вземане на постоянна
Коментари Харесай

Задържаха наркоразпространител от Търговище

Искането на Окръжната прокуратура във Варна за взимане на непрекъсната мярка „ Задържане под стража “ на 37-годишния Илиян Ил. от Търговище за осъществено закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателния кодекс бе почетено от състав на Варненския областен съд. Мъжът бе арестуван на 6 юли 2017 година на ул. „ Пирин “ във Варна при профилирана полицейска интервенция по линия на наркоразпространението.

Автомобилът на Илиян Ил. бил е спрян за инспекция.

При претършуване и обиск на лицето са открити 1000 таблетки амфетамин, кристално вещество и електронна везна със следи от амфетамин и марихуана. Направените експертни информации на таблетките посочили, че са първокачествен амфетамин с тегло 289,11 гр., а кристалното вещество с тегло 27,71 гр. се употребява като съставна част при производството на амфетамин.

Претърсено е жилището на 37-годишния мъж в Търговище, откъдето полицията иззела 6 ампули метамфетамин. При още един оглед на автомобила на обвинения с куче са открити спомагателни количества таблетки и марихуана. Илиян Ил. е обвинен и по досъдебно произвеждане на Районната прокуратура в Смолян, където е разследван за държане на наркотични субстанции. Определението на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР