Искаме кипърският бизнесмен да бъде освободен незабавно. Браво на човека.

...
Искаме кипърският бизнесмен да бъде освободен незабавно. Браво на човека.
Коментари Харесай

Жители на Болярино се обявиха в защита на кипърския бизнесмен, убил крадец

" Искаме кипърският предприемач да бъде освободен неотложно. Браво на индивида. Много добре е направил ", обявиха поданици на пловдивското село Болярино, които разясниха случая, при който 60-годишният Димитакис Пирилис прегази апаш в равнищата си.

" В Болярино не остана къща, която да не е окрадена. Писна ни. Искаме непрекъснато полицейско наличие. Не стопираха да ни ограбват, изнасилват. Човекът е доста трудолюбив. Изкарва си хляба почтено, идва някой и го краде. В родината си той е бил служител на реда и първоначално доста се чудеше по какъв начин може да има толкоз доста обири тук. Настояваме неотложно да го освободят ", приканиха жителите на село Болярино.

В събота против неделя кипърският предприемач Пирилис хвана крадци в равнищата си и прегази смъртоносно един от тях с пикапа си край селото. Загиналият е 30-годишният ром Петър Гаджанов. Фермерът е в ареста за 72 часа и с обвиняване в преднамерено ликвидиране.

Междувременно дамата, която живее на фамилни начела с Димитрис Пирилис, съобщи пред bTV, че се опасява да не пострада, тъй като ромите от селото заплашват със разпра. За момента фамилията ѝ е охранявано от полицията.

 Неизбежна ли е защитата? Чуждестранен предприемач сгази с джип апаш в парцела си в Болярино Виж още Неизбежна ли е защитата? Чуждестранен предприемач сгази с джип апаш в парцела си в Болярино
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР