Искам да поздравя правителството, зърнопроизводителите и всички сектори, които имат

...
Искам да поздравя правителството, зърнопроизводителите и всички сектори, които имат
Коментари Харесай

Борисов поздрави Денков за преговорите със земеделците, не сме в коалиция нито с ПП, нито с ДПС

Искам да поздравя държавното управление, зърнопроизводителите и всички браншове, които имат протестна подготвеност. Това, което от ден първи ги апелирам е да седнат да договарят. Вчера го направиха, през днешния ден няма тапи в София. Надявам се това нещо да го решим в Народното събрание. Вчера се чух с премиера Денков, срещна ме с това по какъв начин вървят договарянията. Има цялостната ни поддръжка, в случай че трябват законови промени. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

 

Той посочи, че няма информация Делян Пеевски да е взел участие в договарянията със зърноприоизводителите. 

 

По-рано Христо Иванов съобщи, че следва конституционните промени да бъдат прегледани на първо четене още на 6-ти октомври, като се чака към 6-7 декември измененията да бъдат гласувани на второ и трето четене. 

 

Таймингът е подобен. На първо четене да мине на 6 октомври. До декември би трябвало да свършим. Това е извънредно значимо, разяснява Борисов. 

 

Може да го назоваваме сглобка, може да го назоваваме некоалиция. Нито аз съм в коалиция с ПП-ДБ, нито с Движение за права и свободи, сподели още водачът на ГЕРБ.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР