Искам да накарам хората да използват сивото си вещество. Опитвам

...
Искам да накарам хората да използват сивото си вещество. Опитвам
Коментари Харесай

Проф. Деси Бошнакова: Истинското щастие е да знаеш кой си

Искам да накарам хората да употребяват сивото си вещество. Опитвам се да чопля там, не да споделям на хората какво да мислят, а да употребяват мозъка си и да си задават въпроси. Това сподели проф. Деси Бошнакова – учител по PR в Нов български университет и магистър по театрална постановка, предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “. 

Истинското благополучие съгласно нея е да знаеш кой си, какво обичаш да правиш и да постигаш всичко с труд. " Щастието не идва в кутия. Важно е човек да е в мир със себе си, да спре да дава отговор на непознатите упования и всеки да откри самичък за себе си кое е нещото, което кара сърцето му да пее. Абсолютно съм уверена, че има хора, за които правенето на пари кара сърцето им да пее, само че има и хора, които се усещат добре, когато се занимават с плодове и зеленчуци в градината. Ок, направете го “, прикани тя.  

Важно е да дадем свободата и на хората към себе си да бъдат това, което желаят. " Добрият родител е този, който оказва помощ на детето да върви по пътя, който то си е избрало, в случай че не е крив, в случай че не е поглъщане надолу “, счита Бошнакова. 

В ръцете ни е да променяме отношението към себе си, към другите и средата към себе си. " Нашият глас не е незабележим, в случай че ние го използваме. Става незабележим, в случай че мълчим. Ако попиташ задоволително огромна група от хора, това, което систематизирано те ще ти кажат, е в пъти по-близко до истината, в сравнение с в случай че попиташ трима корифеи в региона. На нашите избори групата на хората, които гласоподават, не е задоволително огромна и това изкривява действителността “, разяснява Бошнакова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР