иска да подпише с поне четирима нови футболисти през лятото,

...
иска да подпише с поне четирима нови футболисти през лятото,
Коментари Харесай

Барселона иска поне 4 нови попълнения през лятото

желае да подпише с най-малко четирима нови футболисти през лятото, написа Sport. Според каталунсокто издание едно от съвсем сигурните нови попълнения ще бъде датският бранител. Централният защитник, чийто контракт с, изтича след края на сезона, все по-усилено е свързван от медиите със свободен трансфер на “Камп Ноу ” през лятото.
 Договорът на Кристенсен с Барселона ще е за пет сезона Договорът на Кристенсен с Барселона ще е за пет сезона
В желаят да подсилят състава си още с нападател (по опция Ерлинг Холанд), халф (Франк Кесие) и централен бранител или бек, според от това кои футболисти си тръгнат от отбора след края на сезона.
 Райола изнудва Барселона в договарянията за Холанд Райола изнудва Барселона в договарянията за Холанд
Норвежката звезда на Холанд е предпочитаната цел на “лос кулес ” за офанзивата, само че в случай че не съумеят да подпишат с него, каталунците сигурно ще се насочат към различен №9. Опциите за нов нападател, друг от, не са една и две, само че в Барса ще вземат решение откакто дефинитивно стане ясно дали ще могат да доведат на “Камп Ноу ” норвежеца.
 Малдини разяснява интереса на Барселона към Кесие и позицията на Милан за контракта на халфа Малдини разяснява интереса на Барселона към Кесие и позицията на Милан за контракта на халфа
Що се отнася до халфовата линия, тук желаната алтернатива е. Котдивоарецът, също като, е с изтичащ контракт в. От Sport прибавят, че в случай че Барса не успее да убеди Кесие, няма гаранции, че каталунците ще се подсилят с нов човек в полузащитата, като всичко ще зависи от останалите разновидности.
 Барселона още чака решението на Аспиликуета, офертата е на масата Барселона още чака решението на Аспиликуета, офертата е на масата
За укрепване в отбранителен проект, “блаугранас ” са се насочили към централен бранител или краен защитник, а е допустимо клубът да подпише с играчи и на двата поста. Сесар Аспиликуета е индивидът, към който каталунците са се насочили, само че към момента не е ясно каква стъпка във връзка с кариерата си ще предприеме опитният испанец, чийто контракт с Челси също изтича.
 Барселона с първа оферта към бранител на Аякс Барселона с първа оферта към бранител на Аякс 8 март | 19:20  Договорът на Кристенсен с Барселона ще е за пет сезона Договорът на Кристенсен с Барселона ще е за пет сезона 8 март | 16:13  Клуб от Премиър Лийг с интерес към гений на Барселона Клуб от Премиър Лийг с интерес към гений на Барселона 8 март | 14:31  Лапорта след първите си 365 дни отпред на Барселона: Най-лошото беше насилственото овакантяване на Меси Лапорта след първите си 365 дни отпред на Барселона: Най-лошото беше насилственото овакантяване на Меси 7 март | 16:56  Резерви поведоха Барселона към поврат против Елче Резерви поведоха Барселона към поврат против Елче 6 март | 19:12  Райола изнудва Барселона в договарянията за Холанд Райола изнудва Барселона в договарянията за Холанд 6 март | 05:23 Още от Футбол свят  Френки Де Йонг: Не ме боли от рецензиите на хората Френки Де Йонг: Не ме боли от рецензиите на хората 9 март | 14:51 78 0  Бербатов сърдит и печален от представянето на Ман Юнайтед Бербатов сърдит и печален от представянето на Ман Юнайтед 9 март | 14:46 222 0  Бивш немски национал отбрани решението си да остане в Локомотив (Москва) Бивш немски национал отбрани решението си да остане в Локомотив (Москва) 9 март | 13:34 1120 1  Венгер за изгонването на Санчес: Съдията умъртви мача в неверния миг, Фабиньо го измами Венгер за изгонването на Санчес: Съдията умъртви мача в неверния миг, Фабиньо го измами 9 март | 13:00 3269 6  Ван Дайк: Не губим доста мачове, само че от време на време се случва Ван Дайк: Не губим доста мачове, само че от време на време се случва 9 март | 12:42 1305 1 Виж всички Водещи Новини  Бивш халф на Левски открит мъртъв в хотел Бивш халф на Левски открит мъртъв в хотел 9 март | 11:08 35039 34  Роман Абрамович получи първата публична оферта за Челси, до дни се чака и втората Роман Абрамович получи първата публична оферта за Челси, до дни се чака и втората 9 март | 09:23 20839 35  На Тервел Пулев му следва най-сериозното тестване в професионалната кариера На Тервел Пулев му следва най-сериозното тестване в професионалната кариера 9 март | 09:23 16841 20  Седем мача от Втора лига през днешния ден Седем мача от Втора лига през днешния ден 9 март | 09:26 10505 4  ПСЖ държи повече козове, само че Реал Мадрид има вяра в обрата ПСЖ държи повече козове, само че Реал Мадрид има вяра в обрата 9 март | 06:58 14455 37 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР