Ирландско семейство преживя истински шок при пристигането си в България.

...
Ирландско семейство преживя истински шок при пристигането си в България.
Коментари Харесай

Ирландци объркаха София с Бургас, грешката им струва 450 лв. за такси

Ирландско семейство претърпя същински потрес при идването си в България. Те са възнамерявали почивката си до нашата страна, купили са си билети на нискотарифна компания, само че вместо да летят до Бургас, който е единствено на 30 км от Слънчев бряг, билетите им били до София, написа Флагман.

На летището в столицата туристите се качили в такси, чийто водач евентуално е най-щастливият човек в София. Той взел на разсеяните туристи 450 лв., с цел да ги пропътува 4 часа и в последна сметка да ги докара до хотел „ Кубан “ в курорта.

Неприятното за фамилията на Мари Кларк е, че билетите им са двупосочни и би трябвало да се върнат в Ирландия още веднъж с полет от София.

„ Някой знае ли дали има по-евтин вид да се върнем в София идната седмица “, пита тя, след което получава над 20 съвета и остава изумена, че може да хване трен, рейс, даже аероплан до Бургас, както и може да остане в на ниска цена хотел в София. Да сменят полета си от Бургас вместо от София също може да им излезе по-евтино от грешката, която са позволили.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР