Ирландската рок звезда Боно предупреди, че ООН и други международни

...
Ирландската рок звезда Боно предупреди, че ООН и други международни
Коментари Харесай

Боно: Времената са смутни

Ирландската рок звезда Боно предизвести, че Организация на обединените нации и други интернационалните институции, в това число Европейски Съюз и НАТО, са застрашени . Той прикани страните да работят дружно, с цел да подсигуряват, че тези организации ще продължат да съществуват, съобщи Асошиейтед прес.

Роденият в Дъблин фронтмен на групата " U2 " изнесе тирада пред няколкостотин дипломати и чиновници на международната организация на събитие, отдадено на кандидатурата на Ирландия за място в Съвета за сигурност през 2021-22 година

Въпреки че Боно не назова нито една страна, виновна за опасността против международните институции в тези " смутни времена ", думите му явно бяха ориентирани към американския президент Доналд Тръмп, който подлага на критика Европейски Съюз и НАТО , отбелязва АП.

Тръмп изтегли Съединените щати от Парижкото съглашение за климата - нещо, което артистът също загатна. С новите американски мита президентът на Съединени американски щати взе под прицел и Световната комерсиална организация, която съгласно Боно също е застрашена.



" Живеем във време, когато жизненоважни за човешкия напредък институции като Организацията на обединените народи са атакувани ", съобщи рок звездата в централата на Организация на обединените нации в Ню Йорк.-->

В неделя вечерта ирландското държавно управление предложения непрекъснатите представители на 192-те страни членки на Организация на обединените нации на концерт на Боно в зала " Медисън скуеър гардън ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР