Ирина Шейк и Том Брейди отново са забелязани заедно. Руската

...
Ирина Шейк и Том Брейди отново са забелязани заедно. Руската
Коментари Харесай

Ирина Шейк отново бе засечена на среща с Том Брейди

Ирина Шейк и Том Брейди още веднъж са видяни дружно. Руската супермоделка и американският състезател прекараха вечерта в ресторант Brasserie Fouquet в Ню Йорк, оповестява TMZ.


Двойката, за която се счита, че има връзка от предишното лято, е прекарала към два часа в заведението, само че без да показват любовност. Свидетели на срещата на Ирина и Том описаха, че някогашният брачен партньор на Жизел Бюндхен избрал бургер от менюто на ресторанта и споделил с моделката усещанията си какъв брой е добър. Според слуховете влюбените са напуснали заведението дружно, а Брейди е платил сметката.

Ирина Шейк, която неотдавна отпразнува 38-ия си рожден ден в компанията на Емили Ратайковски и Стела Максуел, преди няколко месеца стартира спекулация с 46-годишния Том Брейди. Двойката неведнъж бе виждана дружно на срещи или обществени събития, само че не разяснява връзката си. Руският модел преди няколко години се раздели с артиста Брадли Купър, от който има щерка Лиа, а Том Брейди се разведе с Жизел Бюндхен предходната година и от този момент му се приписват няколко афери - в това число с Ким Кардашян, която по-рано съобщи че Шейк „ прибира “ мъжете си.

Онзи ден Ирина беше видяна да се разхожда из Ню Йорк с майка си Олга, която постоянно посещава модела в Съединени американски щати, и щерка си Лия. По-рано 6- годишното момиченце направи първия си обществен дебют: тя се разноски по аления килим с татко си Брадли Купър и, несъмнено, засенчи него и всички останали звезди на събитието. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР