Ирански духовник предизвика скандал с изказването си, че ваксинираните лица

...
Ирански духовник предизвика скандал с изказването си, че ваксинираните лица
Коментари Харесай

Духовник каза, че ваксината срещу COVID-19 превръща хората в гейове

Ирански свещеник провокира скандал с изявлението си, че имунизираните лица против COVID-19 се трансформират в гейове, съобщи The Jerusalem Post.

Аятолах Абас Табризиан написа от профила си в обществената мрежа Telegram: „ Не се приближавайте до тези, които са получили ваксина против COVID-19. Те са станали хомосексуалисти ". Профилът му е следван от близо 210 000 консуматори. Това не е първото сходно изявление на духовника.

Ирански отстъпник, избягал от Ислямската република, сподели, че сходно на други духовници от режима, Табризиан е податлив да обвързва със сексуалността проблеми, които нямат нищо общо с нея. Духовниците в Иран страдат от липса на познания и човещина, уточни още той.

Аятолах Табризиан съчетава научното незнание с недодялан апел за хомофобия. Иран през вчерашния ден стартира програмата си за имунизация против ковид, като лекарите и здравните служащи са първите групи, които ще получат дози от съветската ваксина " Спутник V ". Церемония, отбелязваща началото на акцията за имунизация, се организира в болница в центъра на Техеран и беше излъчена по малкия екран. В Иран от началото на пандемията има близо 1,5 милиона доказани случая на заразяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР